perjantai 23. syyskuuta 2011

Barona tyhjää täynnä

Tänään oli siis kauden avausottelu kotihallissamme, Barona Areenalla. Odotin tätä peliä mutta nyt jälkeenpäin mietityttää että mitäs vittua taas. Okei, peli alkoi ensimmäisessä erässä nihkeästi ja vieraina olleet Porin Ässäthän pääsivät ensimmäisen osuman kuittaamaan. Olisi nyt edes ollut hieno maali mutta Bluesin maalilta kuului mielestäni sellainen pieni imurin surina.

Ottelussa nähtiin tietysti varsinkin kotijoukkueen kannalta epäsuotuisia jäähyjä kun Bluesin Jere Sallinen taklasi mielestäni aivan viattomasti Ässien pelaajaa. Tästä seurasi korvia hivelevä huutokonsertti sekä useita minuutteja kestänyt rangaistusten arpominen. Bluesille tilanteesta napsahti näppärästi 2 x 5+20min jäähyä sekä Ässille 2+5min sekä automaattinen pelirangaistus. Siinähän päästiin sitten katselemaan kun Ässät yrittivät paukuttaa maalia 3min ylivoimalla, tuloksetta.

Noh eipähän pelin dramatiikka tähän loppunut. Toisen erätauon jälkeen saimme kuulla ikäviä uutisia, nimittäin Bluesin kannattajia oli poistettu seisomakatsomosta kaiteen päällä istumisen vuoksi???? Siinähän yritettiin vain saada aikaan ÄÄNTÄ että olisi KANNUSTETTU kotijoukkuetta. Järkkäreiltä ei saatu asialle sitten sen kummempaa selitystä ja protestina Bluesin kannattajat päättivät poistua katsomosta kokonaan. (Kaikille janareille tiedoksi että teimme tämän ihan periaatteesta)