tiistai 31. tammikuuta 2012

Royal Wedding by Gossip Girl

Katsoin just uusimman jakson Gossip Girliä ja vihdoin ne kuninkaalliset häät näytetttiin! Se onnistuivatko häät niin jätän kaikille itse selvitettäväksi, sillä en halua kenenkään iloa pilata juonenkäänteiden spoilaamisella :) Blairin hääpuku oli mielestäni aivan ihana ja lisäksi kampaus + meikki + no ihan kaikki oli niin nättiä! 


Morsiamen ja morsiusneitojen puvut on suunnitellut Vera Wang. Blairin pukuhan ei ole virallisen etiketin mukainen, sillä se on liian paljastava eikä siinä ole pitkiä hihoja niinkuin kuninkaallisessa hääpuvussa kuuluu olla. Puvussa ei mielestäni ole mitään vikaan vaan päinvastoin. Voisin itsekkin kuvitella käyttäväni juuri tämän tyylistä hääpukua :) 


Morsiusneitojen puvutkin ovat juuri sellaisia joita voisin itse käyttää. Minä kun niin ihannoin puuterin värisiä mekkoja. Niitä löytyykin vaatekaapistani jo useita erilaisia. Tosin ainakin Serenan mekko voisi olla liian juhlava, jotta sitä pääsisi kovin usein käyttämään. 


Nyt sitten joudun taas odottamaan viikon, että pääsen ihastelemaan lisää asuja kyseisestä sarjasta. Sarja on kyllä joka tiistain kohokohta! 







17 kommenttia:

  1. Mä katon Gossip Girliä ihan vaan siks kun ne kaikki vaatteet ja niiden elämä aah. Noi puvut varsinkin noiden morsiusneitojen on aivan ihania :)

    VastaaPoista
  2. Gossip Girl on kyllä tosi hyvä sarja! =)

    http://zirppps.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Joo vaatteet on kyl <3 Harmi vaan ettei oma budjetti anna tollasille vaatteille myöten :D

    VastaaPoista
  4. aa!! hei missä tuotantokaudessa sä meet? mä rakastan gossip girliä mut mulla oli koulussa just paha jakso menossa ja se tuli telkkarista niin huonoon aikaan että oon kattonu vasta kolmostuottarista 6 ekaa jaksoa.. :D mut nytku laitoit tän niin tuli ihan semmonen fiilis et mä haluan tietää missä meet että paljon mulla on kirittävää :DD

    VastaaPoista
  5. Ite meen 5 tuottaris ja jakso 13 oisko ollu :) Jenkkitahtia siis seuraan! Sulla on joo paaaaaaaljon kirittävää sitten jos meinaat mun tahtiin ehtiä ;D

    VastaaPoista
  6. apuua! :DD noo, eiköhän tässä koeviikolla oo aikaa kattella.. noei :D taino kyllä varmaan joo mutta onneks se hiihtolomaki tuolta tulee ni taidanpa viettää sen gg:tä kattoen, mikäs sen parempaa ;D

    VastaaPoista
  7. No mikäs sen parempaa tekemistä :D Äkkiikös pari tuottarii kattoo :)

    VastaaPoista
  8. kiva blogi ja oot tosi kaunis=)
    käy kurkkaa mun blogi &liity ihmess lukijaks http://someonelikeu-ssanni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Ihania hyvän laatusii kuvia sun blogisssa!:) Muutenkin mielenkiintoinen blogi♥

    VastaaPoista
  10. Hienoja hyvänlaatuisia kuvia sun blogissa! Muutenkin kivan oloinen blogi!♥

    VastaaPoista
  11. oho taisin lähettää 2 saa´mantyyppist kommentii:D

    VastaaPoista
  12. Voi kiitos molemmille :) Ei onneksi ole tuo iPhonen kamera ihan huonoimmasta päästä. Jossain vaiheessa toiveena olisi toki hankkia ihan järkkäri, mutta sen aika on vielä myöhemmin :)

    VastaaPoista
  13. Onpahan mieletön puku, vau vau ja vau! Eikä tuo Serenan hääjuhlapukukaan pöllömpi ole.

    VastaaPoista
  14. mistä katot näitä jaksoja? Gossip girl on ihana sarja ja sun blogi o tosi kiva! Liityin lukijaks (:

    VastaaPoista
  15. mistä paikasta sä katot tota?! :)) haluun tietää!::D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3