maanantai 14. tammikuuta 2013

Käsivarsista muussia

Huuuuuh että on kädet hapoilla. Kotiuduin juuri Elixia Powerista ja epäonnisen sattuman kautta ajauduin eturiviin jumppaamaan ja oikein tunsin kaikkien kanssajumppaajien katseet niskassani. Eihän siinä voinut sitten lusmuilla yhtään (ei sillä että lusmuilisin yleensä) mutta nyt oli pakko oikeasti vääntää kaikki sarjat loppuun asti, myös askelkyykyt ja hauikset mitkä on ne vaikeimmat sarjat itselleni. Yleensä minut tosiaan löytää mahdollisimman kulmasta ja takaa, mutta ikävä kyllä sali oli aivan tupaten täynnä ja ainoa mahdollinen paikka oli kumma kyllä juuri siinä edessä. Liekö kaikkia purrut kuntoilukärpänen näin vuoden alussa kun jokainen tunti tuntuu olevan aina loppuunvarattu nykyään.



Viime viikolla kävin myös tutustumassa Elixian uuteen tuntiin joka kulkee nimellä "Fast, Fit & Fabulous". Jumppa sisältää kolme edellämainittua osiota, joissa jokaisessa hieman eri funktiot. Fast-osiossa tehdään nopeita koordinaatioliikkeitä, Fit osiossa lankkuja yms lihaskuntoa ja Fabulous-osiossa sitten palautellaan ja tunnetaan itsemme upeiksi. Itse odotin tältä tunnilta enemmän ja olinkin yllättynyt miten hyvin jaksoin vaikka tein kaikki liikkeet täysillä. Kuitenkin Fast-osio vastasi "armeija"meiningillä toteutettavaa jumppaa. 

Huomenna ohjelmassa on kauan odotettu Personal Trainer-aika. Olen oikeasti todella pettynyt, sillä ajan saamisen piti kestää n. 2 viikkoa ja hmmmm, minähän liityin Elixiaan lokakuussa ja nyt ollaan tammikuun puolessa välissä. Aika pitkältä on tuntunut tämä 2 viikkoa. Toivotaan että PT on edes osaava ja saan sieltä hyviä neuvoja tähän jenkkisprojektiin :)

Nyt kuitenkin palautumaan uunilohen ja salkkareiden pariin. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3