tiistai 23. heinäkuuta 2013

Outfit of the day 23/7/2013

Tänään koitti taas päivä jolloin palasin kesätyöni pariin toimistolle. Hieman oli alkukankeutta havaittavissa viikon tauon jälkeen, mutta kyllä se taas tästä. Huomenna meillä onkin työparini kanssa sovittu reissu Isoon Omenaan, joten hieman vaihtelua on tiedossa. Parasta tietysti tänäänkin työpäivässä oli ihanien työkavereiden lisäksi tietysti se, että sain taas pukeutua oikeisiin vaatteisiin kerrankin. Tällä hetkellä ikävöin myös kouluun, sillä sekin kun on sellainen paikka jonne saa pukeutua.



Tänään päällä oli suht simppeli asukokonaisuus, johon kuului Gina Tricotin final salesta huikealla 3 eurolla ostamani harmaa toppi, jo aiemmin moneen otteeseen nähty H&M mintunvihreä jakku, Zaran valkoiset farkut sekä Holly&Whyten (Lindex) kaulakoru. Sormessa oli myös tietysti Nellystä tilattu meritähtisormus, joka kyllä alkaa jo menettää pinnoitteensa ja sormi muuttuu minuuteissa vihreäksi, taattua laatua siis taas.


Töiden jälkeen olin myös taas aktiivinen urheilija ja suuntasin taas salille hieman crossaamaan. Tällä hetkellä on vaihteeksi menossa aktiivinen rasvanpoltto projekti, josta voit lukea enemmän Bettinan ja minun fitnessblogista eli Fashionable Fitness Friendsistä. Tälle viikolle saliohjelmaa on sovittu Lauran kanssa myös keskiviikoksi ja perjantaiksi, joten ainakin 4 urheilupäivän viikko häämöttää taas edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3